Skip to main content

Nettisivumme ovat uudistuneet

Pitkään jatkunut prosessi on tullut päätökseensä ja olemme julkaisseet yrityksemme uudet nettisivut. Nettisivun käyttäjäystävällisyyttä on paranneltu, uutta sisältöä on lisätty ja samalla olemme halunneet säilyttää joitain vanhojakin asioita, jotta sivusto tuntuisi tutulta. Haaveena oli selkeyttää nettisivuja ja tuoda projektejamme, sekä osaamistamme aiempaa paremmin esiin. Siinä koemme onnistuneemme.

Tässä joitain muutoksia, joita olemme nettisivuillemme tehneet:

  • Etusivu on täysin uudistettu ja sivuston välilehtiä on selkeytetty.
  • Projektit osiota on kehitetty ja uusia projekteja lisätty. Nettisivuille on lisätty monia upeita kohteita, joihin kannattaa tutustua -välilehden alta.
  • REKRY-sivustolle suora linkki. Yläpalkista löytyy nyt suora linkki urasivuillemme oikeasta yläpalkista REKRY-nimen alta. Sieltä löytyvät tiedot avoimista työpaikoista ja yrityksestämme työnantajana. Sivuston kautta voi myös jättää avoimia työhakemuksia ja tutustua muutenkin lisää yritykseemme ja työyhteisöömme.
  • Nettisivumme ovat nyt myös englanninkelellä. Halusimme lisätä nettisivujemme käyttäjäystävällisyyttä ja saavutettavuutta. Melkein jokainen sivu on käännetty ja englanninkieliset sivut löytyy painamalla yläkulman Englannin lipun ikonia. Ainoana poikkeuksena on sivustomme uutiset, joita päivitämme vain suomenkielellä.

Kutsumme teidät näin ollen tutustumaan uusiin projekteihimme ja kiertämään nettisivujamme läpi. Mukavaa, että olette matkassa mukana.

terv, H&H:n väki

Viimeisimmät artikkelit